Tervehdys!

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KATARIINAN KOTISIVUILLE!  SINUA PALVELEE KOTI- JA HOIVAPALVELUASIOISSA....

 

Katariina Anttila

lähihoitaja , aikuisliikunnan ohjaaja

Jo nuoresta asti tiesin että haluan tehdä työtä hoitoalalla ja lukion jälkeen aloitin lähihoitajaksi opiskelut, valmistuen 1997. Siitä lähtien olen  työskennellyt ikääntyneiden, kehitysvammaisten parissa monimuotoisesti, saanut olla mukana kehittämässä palveluita, pitänyt tärkeänä jatkuvaa kehitystä, koulutusta, ja eritoten olla ihminen ihmiselle, tukien ikääntyneiden arkea yksilöllisistä lähtökohdista heidän kodeissaan. 

Erityisosaamisena  lähihoitajana kuntoutumisen tukeminen, kokonaisvaltainen kotona pärjääminen on sydämen asia. Aikuisliikunnan ammattitutkinto, ikäinstituutin koulutukset ja työkokemus ovat antaneet valmiudet ikääntyneen toimintakyvyn tukemiseen ja ohjaamiseen. Asiakkaan yksilöllisyys, itsemääräämisoikeus lähtökohtana, työtä ohjaa ammatillisuuden lisäksi lämpimät arvot, läsnäolo, empaattisuus ja positiivisuus.

Perustin Koti- ja hoivapalvelu Katariinan 2020, katse tulevaisuudessa, positiivisella energialla ja ammattitaidolla palvellen Sinua tai läheistäsi, niistä lähtökohdista missä  hoitoa ja tukea tarvitaan.

Vietän aktiivista arkea, monipuolinen liikkuminen on tärkeää omalle hyvinvoinnille.

Katariina